privacyverklaring |  Select your language: Nederlands English Deutsch Español 

Appartementen


Vooral luxe

Het zal u aan niets ontbreken in de luxueus en smaakvol ingerichte appartementen. In de complete en modern uitgeruste keuken maakt u gemakkelijk een heerlijke maaltijd die u kunt afsluiten met een lekker kopje espresso of cappuccino die u zet met uw Nespresso apparaat. Geniet van het digitale televisieaanbod op het grote beeldscherm of ga supersnel draadloos online. Lekker een glaasje drinken op uw eigen terras/balkon kan natuurlijk ook. U heeft natuurlijk de beschikking over een eigen afgesloten parkeerruimte en er zijn speciale afsluitbare bergruimtes beschikbaar voor fietsen of bijvoorbeeld uw golfuitrusting.


Handig om te weten

Lonneker Staete appartementen is rookvrij, toegankelijk voor minder validen en huisdieren zijn, mits in overleg, toegestaan. Dankzij onze speciale telefooncentrale kunt u in uw appartement uiteraard zelf bellen, maar ook gemakkelijk gebeld worden.

Foto's

Klik op een van de foto's om de slideshow te starten.

Woonkamer
Keuken Badkamer
Slaapkamer Uitzicht
Van het huis

Broodjes in de ochtend

Er bevindt zich een kleine supermarkt direct onder de appartementen waar u uw boodschappen kunt doen. Bijzonder aan deze supermarkt is dat het personeel bestaat uit verstandelijk gehandicapten onder begeleiding van de locale zorginstelling. Zij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Vooral de verse broodjes in de ochtend kunnen wij aanbevelen.