privacyverklaring |  Select your language: Nederlands English Deutsch Español 

Arrangementen


Speciale arrangementen

Met regelmaat zullen er speciale arrangementen aangeboden worden die inspelen op het seizoen en de actualiteit. Zo kunt u rekenen op speciale golf, culinaire en kunst en cultuur arrangementen.

Midweek Golf Arrangement

Midweek Golf Arrangement Rond het plaatsje Lonneker liggen een aantal golfbanen die wij graag met u willen delen. Speciaal hiervoor heeft Lonneker Staete Appartementen een arrangement samengesteld.

Van dag tot dag:

Dag 1. Aankomst bij Lonneker Staete Appartementen. Nadat u heeft uitgepakt wordt u in de loop van de middag verwacht bij Het Rijk van Sybrook, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Tijdens 9 holes kunt u warmlopen voor het 3 gangen diner.

Dag 2. De tweede dag wordt u met een kopje koffie of thee welkom geheten bij de Twensche Golf Club en kunt u rustig uw 18 holes afmaken. De dag is pas voorbij als u heeft genoten van het 3 gangen diner op de club. (Om op de Twentsche Golf Club te kunnen spelen dient u in het bezit te zijn van een handicap van 36 of lager. Indien dit niet het geval is, bieden wij een alternatief Pitch & Putt programma.)

Dag 3. Vandaag uitgebreid ontbijten bij Het Rijk van Sybrook en vervolgens een volle 18 holes. Er is geen beter begin van de dag denkbaar... De rest van de dag kunt u naar eigen believen indelen.

Dag 4. Dag vier staat in het teken van golfclub de Koepel. Hier wordt u ontvangen met koffie of thee met krentenwegge. U maakt een begin met de 18 holes van deze dag. Tijdens de lunch kunt u genieten van de lunch plate "De Koepel" en aan het einde van de dag wordt het weekmenu geserveerd. Kortom een complete dag.

Dag 5. De laatste dag wordt u na het uitchecken bij Lonneker Staete ontvangen bij Het Rijk van Sybrook met een kopje koffie of thee. U kunt nu beslissen welke 18 van de 27 beschikbare holes uw week compleet maken. Uw midweek Golf Arrangement bij Lonneker Staete is pas echt klaar als u heeft genoten van het driegangen diner.

Het Midweek Golf Arrangement is inclusief alle greenfees, genoemde lunches en diners (exclusief drankjes) en overnachtingen bij Lonneker Staete Appartementen. Transfers van en naar de golfbaan en uitrusting is niet inbegrepen.

Prijs 2 personen (appartement met 1 slaapkamer) € 600,- p.p.
Prijs 4 personen (appartement met 2 slaapkamers) € 500,- p.p.