privacyverklaring |  Select your language: Nederlands English Deutsch Español 

Hotel of appartement in Enschede


Vlak bij Enschede

Bent u op zoek naar een hotel of appartement in Enschede, overweeg dan ook eens Lonneker Staete Appartementen in Lonneker. Lonneker ligt op 5 minuten rijden van het centrum van Enschede. U kunt genieten van de rust en de ruimte met de stad Enschede om de hoek.


Zeker bij een langer verblijf of met meer dan 2 personen is Lonneker Staete een perfect alternatief voor een hotel in Enschede.


Voor prijzen en beschikbaarheid klik hier.


De stad Enschede

Enschede, musea, galerieën, bioscopen, theaters, muziekcentrum, overdekte 400m schaatsbaan, winkels en restaurants, u vindt het er allemaal.


Een verblijf in Lonneker Staete als alternatief voor een hotel in Enschede is genieten van een dorpse atmosfeer en alle leuke dingen die de stad Enschede te bieden heeft om de hoek.


Kamer indeling

Elk appartement heeft twee aparte slaapkamers, een eigen badkamer en een ruime woonkamer met eethoek en moderne keuken. Het zal u aan niets ontbreken. Geen hotel in Enschede biedt deze royale uitrusting en gevoel van klasse.


Meer over de indeling van het appartement klik hier.


Reserveren

Om te reserveren kunt u de knop hieronder gebruiken of u kunt de beschikbaarheid checken in de linkerbovenhoek van deze site.