Huur langere periode

Een perfect alternatief voor hotels

Waarom een appartement bij Lonneker Staete

Regelmatig hebben wij gasten die langer verblijven bij Lonneker Staete. Wij bieden regelmatig een goed onderkomen voor mensen die werkzaam zijn in het onderwijs en bedrijfsleven.

Het verblijf in Lonneker Staete word gezien als een goed alternatief voor hotels. De verblijfsduur varieert van een maand tot een half jaar. Een ding staat voorop, onze gasten voelen zich meteen thuis bij Lonneker Staete.

Bent u als bedrijf, instelling of particulier op zoek naar een tijdelijke woonruimte op niveau. Een woonruimte die voldoet aan alle moderne eisen, neem dan contact met ons op.

Uw zakelijke uitvalsbasis

Tijdens uw verblijf gaan de zaken gewoon door. Onze moderne telefooncentrale maakt het bellen of gebeld worden zeer eenvoudig. Supersnel draadloos internet is bij ons standaard. Nieuws en actualiteiten zullen u niet ontgaan dankzij een groot digitaal aanbod aan zenders die u bekijkt op de grote flatscreen televisie in het appartement.

Uw auto staat veilig op een afgesloten parkeerterrein en er zijn afsluitbare bergruimtes aanwezig voor het opbergen van materialen of bijvoorbeeld uw golfuitrusting.

Huurperiode langer dan 2 maanden

Bij een verblijf langer dan 2 maanden kunnen wij u een prijs aanbieden van € 1.650,- per maand inclusief gas, water, elektra en wifi, exclusief eventuele toeristenbelasting. Bij verblijf langer dan 3 maanden kunt u zich inschrijven bij de gemeente en vervalt de toeristenbelasting.

Bij verblijf langer dan  6 maanden wordt de huurprijs  € 1.350,- per maand.
Bij verblijf langer dan 12 maanden wordt de huurprijs  € 1.250,- per maand.

Eindreinigingskosten zijn € 350,- per verblijf.

Heeft u vragen of wilt u direct reserveren?

Heeft u een vraag over de appartementen of wilt u een offerte?
Neem dan contact met ons op via de telefoon (tijdens kantooruren) +31 (0)53 20 30 940 of stuur ons een mail.